کنجاله کلزا چیست ؟

کنجاله کلزا محصولی است که طی فرآیند روغن کشی دانه های روغنی کلزا در کارخانه روغن کشی بهوجود می آید .واین پس مانده جامد بسیار ارزشمند و سرشاراز پروتیین مورد استقبال دام پروران جهت جیره دام و طیور قرار گرفته است .

خواص کنجاله سویا

کنجاله کلزا به علت بهترین نوع اسید آمینه بنام سیستان ومتیونین که باعث از بین بردن میکروب های دستگاه گوارش در گاوها و افزایش میزان شیر در گوسفندان شیرده میشود و به علت قیمت مناسب بهترین گزینه برای جایگزینی کنجاله سویا برای تغذیه دام و باعث هضم بهتر و باروری بیشتر در نشخوار کنندگان میشود و همچنین بهترین گزینه برای جایگزین کردن با پودر ماهی برای خوراک آبزیان مانند میگو می‌باشد .

تفاوت کنجاله کلزا با کنجاله سویا

دانه های روغنی فراوانی در سراسر جهان کشت میشود که از بازمانده آنها بعد از روغن کشی مورد استفاده دام و طیور قرار میگیرد .

اما باتوجه به افزایش روز افزون قیمت های جهانی دامداران همیشه در جستجوی یافتن محصولات جایگزین با ارزش غذایی بالا و قیمت مناسبتر هستند .تا علاوه بر نیازهای غذایی دام هزینه جیره خوراک دام و طیور را به حداقل برسانند .

کنجاله کلزا به علت دارا بودن فیبر بالاتر و پروتیین کمتر نسبت به کنجاله سویا دارای انرژی کمتری می‌باشد کنجاله کلزا داری میتونین و سیستان مناسب اما از نظر داشتن اسید آمینه لیزین محدود می‌باشد.

کنجاله کلزا منبع غنی از مواد معدنی ضروری و از میزان فسفر وسلنیوم بالایی نسبت به دانه های روغنی دیگر برخوردار می‌باشد.

میزان پروتیین خام و انرژی در کنجاله کلزا کمتر از کنجاله سویاست

میزان پروتیین در کناره سویا ۴۶درصدبیشتراز کنجاله کلزا میباشد.

روغن حاصل از دانه های کلزا دارای اسیدیته(اسیدهای چرب آزاد)ولرد(رسوب .ته مانده)بالاتری نسبت به روغن سویا می‌باشد

ودرپایان کنجاله کلزا نسبت به کنجاله سویا به قیمت خیلی پایینتری در بازار یافت میشود که دامپروران عزیز جهت تهیه کنجاله کلزا باکیفیت و مرغوب و با قیمت مناسب با مجموعه داتیس در ارتباط باشند تا به صورت آنلاین و در حداقل زمان آنرا دریافت کنند .

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *