خرما میوه ای است که تمام قسمت‌های آن قابل استفاده می‌باشد .یکی از فرآورده های تهیه شده از خرما تفاله خرما می‌باشدکه فروش آن در کارخانجات تهیه شیره و لواشک صورت میگیرد . تفاله خرما به علت دارا بودن قند طبیعی و انرژی وکالری بالا و همچنین به دلیل مقرون به صرفه بودن هزینه اقتصادی ،یکی از سالمترین خوراک دام به حساب می آید .

تولید انواع تفاله مانند تفاله سیب ،گوجه فرنگی،انار،مرکبات در کارخانجات تولیدی به صورت عمده تهیه میشود.واز کارخانه ها توسط مراکز فروش ونمایندگی های معتبر به صورت فله یا بسته بندی شده به دست دامداران و مرغداری‌ها می‌رسد .از آنجایی که تفاله خرما یک محصول طبیعی مقوی و خوش خوراک است به عنوان غذای کامل در جیره دام قرار میگیرد .دامداران از آن جایگزین نهاده های اصلی یا همراه با نهادهای اصلی استفاده میکنند .

بایدها و نباید های استفاده تفاله خرما با کیفیت

تفاله خرما یکی از محبوبترین خوراک دام و طیور می‌باشد که جایگزین بسیار خوبی برای تفاله های جو و ذرت به حساب می آید .تفاله خرما به علت خوش خوراک بودن باعث افزایش اشتهای دام و طیور وله دنبال آن میزان شیردهی دام را افزایش ووگوشت دام های پرواری هم از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود  و در نتیجه سود آوری بیشتری برا دامپروری خواهد داشت .

استفاده از تفاله خرما به عنوان جایگزین کردن با تفاله های زیتون و جو میتواند هزینه خوراک دام را به حداقل برساند واز طرفی دیگر تفاله خرمای خشک به علت خشک بودن و عدم رطوبت ماندگاری بالایی دارد وعاری از هر گونه کپک بوده از این روسلامت دام با مصرف چنین محصول باکیفیت کاملا تامین میشود.

بررسی خواص تفاله خرما درجه یک

تفاله خرما درجه یک به علت برخورداری از فیبر بالا سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش دام و طیور می‌باشد و به طور کامل مواد مغذی بدن دام را تامین میکند .

تفاله خرما به علت دارا بودن قند طبیعی بالا ،انرژی وکالری بالایی که دارد در افزایش راندمان تولید در دام ها نقش بسزایی دارد .

تفاله خرمای درجه یک غنی از پروتئین می‌باشد و به عنوان غذای کامل میتوان در خوراک دام از آن استفاده کرد و دیگر نیاز به مکمل غذایی نخواهند داشت .از آنجایی که کیفیت خوراک دام در حین ارزان بودن برای دامداران بسیار مهم می‌باشد تفاله خرما بهترین گزینه برای خوراک دام می‌باشد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *