شرکت بازرگانی داتیس در حوزه فروش انواع نهاده های دامی و به طور اختصاصی روی انواع تفاله هابه عنوان جایگزین بخشی از خوراک اصلی دام فعالیت می کند .

شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که آیا استفاده از تفاله ها در خوراک دام و طیور منطقی است ؟؟

خریدو فروش تفاله گوجه خوراک دام این روزها بازار پر رونقی را به خود اختصاص داده است وافراد زیادی دراینزمینه فعالیت می کنند و حتی با صادرات این محصول پول های کلانی را از آن خود کرده اند .هم اکنوندامپروران عزیز ما به خواص و ارزشمندی انواع تفاله ها پی برده اندو از آنها به عنوان بخشی از خوراکاصلی دام استفاده می کنند .همانطور که در جریان هستید تامین نهاده هایی مانند سویا ،جو،ذرت بامحدودیت هایی روبرو شده است و هزینه تامین آنها روز به روز در حال افزایش می باشد  استفاده ازضایعات محصولات کشاورزی مانند انواع تفاله ها می تواند خوراک جایگزین ارزان و خریدی هوشمندانهباشد زیرا این تفاله ها علاوه بر ارزش غذایی بالا و بهبود کیفیت جیره در کاهش هزینه های دامپروریبسیار تاثیر گذار خواهد بود .و از آنجایی که قیمت تفاله نصف قیمت خوراک اصلی دام یعنی غلات میباشدخریدتفاله گوجه خوراک دام   راهی مطمعن و مقرون به صرفه اقتصادی در پرورش دام و طیور می باشد کهمجموعه داتیس انواع تفاله ها را با قیمت مناسب و کیفیت بالا عرضه میکند  شما هم می توانید محصولمورد نیاز خود را با آسانترین شیوه بدون صرف هزینه و زمان ثبت سفارش کنید و در اسرع وقت آنرا درمحل دریافت کنید .شرکت بازرگانی داتیس در حوزه فروش انواع نهاده های دامی و به طور اختصاصی روی انواع تفاله هابه عنوان جایگزین بخشی از خوراک اصلی دام فعالیت می کند . .

ارزش غذایی تفاله گوجه

ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی در خوراک دام و طیور به عنوان مهمترین محصولات کشاورزی بسیاربالاست .تفاله گوجه یک محصول جانبی از گوجه فرنگی است که در کارخانجات پس از تهیه سس،پوره،عصاره و رب به جای می ماند .تفاله گوجه باقیمانده شامل پوست ،دانه و مقداری فیبر میباشد که بهعلت دارا بودن پروتئین و انواع ویتامین هاو اسید امینه لیزین در جیره دام و طیور جایگاه ویژه ای دارد.افزودن ۱۰تا ۱۵درصدتفاله گوجه جایگزین غلات مانند ذرت و جو و ۱۵تا ۲۰ درصد جایگزین منابعپروتئینی مانند سویا در خوراک دامهای گوشتی و پرواری منطقی می باشد .البته نا گفته نماند که افزودنتفاله گوجه به خوراک دام به صورت تدریجی و در وعده های متفاوت به دام خورانده شود تا از مشکلاتمتابولیکی جلوگیری شود و مشکلات جبران ناپذیری مواجه نشوند .

تفاله گوجه در مرغ های تخم گذار به بهبود رنگ و کیفیت زرده تخم مرغ وضخامت پوسته ووزن آن تاثیرمثبت خواهد داشت .آنتی اکسیدان موجود در این محصول سبب بهبود کیفیت غذا و تقویت سیستمگوارشی دام وطیورمیشود وکمتر دچار اختلالات هضمی می شوند .

تهیه تفاله گوجه فرنگی

تفاله گوجه فرنگی که فرآورده جانبی گوجه فرنگی می باشد پس از تولید رب و سس گوجه به جا می مانداین تفاله باقیمانده به صورت تر می باشد که در کارخانجات طی عملیاتی آنرا خشک کرده و رطوبت آنرا بهحداقل رساندت وبنا به مصرف مشتریان در اختیار مشتریان قرار می دهند .

خشک کردن تفاله گوجه فرنگی

تفاله خشک شده به علت درصد رطوبت پایین وماندگاری بالاتر و حمل و نقل آسانتر بیشتر مورد استقبالدامپروران قرار میگیرد تفاله گوجه ها را به دو روش خشک می کنند در روش اول:خشک کردن زیر نورخورشژد که در تابستانها این روش کاربرد بیشتری دارد به این صورت کت تفاله هارا زیر نور نورشید یاآفتاب پهن میکنند و به دفعات مکرر تفاله ها را زیرو رو میکنند تاتفاله ها خشک شود و از میزان رطوبت آنکم شود که در این روش پروسه طولانی در پیش خواهد داشت وزمان زیادی صرف خشک کردن تفاله ها بایدصرف شود اما در روش دوم که خشک کردن از طریق دستگاههای خشک کن مخصوص انجام میشود در اینروش تفاله ها به صورت یکدست خشک شده و به علت عاری بودن رطوبت انتمال کپک زدگی وجودداردوماندگاری آن بالا به همین دلایل بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *