کنجاله کنجد مانند سایر کنجاله ها از روغن کشی دانه های روغنی مربوطه به وجود می آید که هریک ازآنها خواص و ویژگی های خاص خودشان را دارند .پخش کنجاله کنجد به علت دارا بودن در صد پروتئین بالا واسید آمینه های فراوان وچربی بالا نیاز بدن دام را رفع می کند از این رو در تغذیه دام و طیور نقش پر رنگیدارد برای خرید کنجاله کنجد باید به چند نکته مهم توجه کردکه از نظر اقتصادی به نفع خریدار باشد.مانند هزینه حمل و نقل ،نوع بسته بندی و درجه کیفیت وشیوه خرید به صورت حضوری یا آنلاین تا حدزیادی در زمان و هزینه های اضافی صرفه جویی می کند .لذا جهت خرید به صورت اینترنتی می توانید بامجموعه ‌پخش کنجاله داتیسکه محصول را به صورت مستقیم از درب کارخانه تحویل و با حذف واسطه به دست مشتریانمی رساند در ارتباط باشید و محصول مورد نیاز خود را پس از ثبت سفارش با کمترین قیمت و بالاترینکیفیت از ما تهیه کنید .این مجموعه با حذف واسطه ها توانسته اعتماد مشتریان از هر قشری از جامعه رابه خود جلب کند تا با قیمت مناسب محصول ،هرقشری توانایی خرید محصول مورد نیاز خود را داشتهباشند .

مزایای کنجاله کنجد تازه

کنجاله کنجدتازه منبع پروتئین گیاهی و حاوی مواد غذایی و اسید آمینه هایی مانند متیونین و آرژنین کهبرای رشد بدن دام و طیور ضروری می باشد .کنجاله کنجد از نظر ارزش غذایی مانند کنجاله سویا عملمی کند یعنی سرشار از پروتئین گیاهی می باشد  این دو در کنار هم به عنوان یک تکمیل کننده فوق العادهمی باشند کنجاله کنجد به عنوان غذای دام خوش خوراک وبسیار ملین هست و درمیزان استفاده از آن بایدکنترل شده عمل کرد و از مصرف بیش از حد خودداری کرد .کنجاله کنجد تازه به صورت آنلاین بهترینانتخاب برای خرید خوراک جایگزین دام می باشد این نوع خوراک هم به صورت فله و هم به صورت بستهبندی در بازار موجود می باشد که دامداران عزیز ما باید به درجه کیفیت و ارگانیک بودن وسالم و بهداشتیبودن محصول اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به خرید کنند.

پخش کنجاله کنجد در گرگان

 پخش کنجاله کنجد به صورت عمده و جزئی با بهترین بسته بندی ،بهداشتی و با کیفیت و مناسب ترینقیمت از طریق مجموعه دانیس از شهر گرگان به تمام نقاط کشور ارائه می گردد جهت خرید کنجاله کنجد ازطریق آنلاین و حضوری با مشاورین فروش ما در ارتباط باشید

تولید کنجاله کنجد

روش تولید کنجاله و روغن گیری از کنجد به دوطریق پرس گرم و پرس سرد انجام می شود .در نوع روغنگیری به روش پرس گرم گاها دما به بالای صد درجه هم میرسد که در این روش به پروتئین و اسید امینه هایموجود در کنجد آسیب وارد خواهد شد .اما در شیوه روغن گیری به روش پرس سرد درجه حرارت نهایت به۵۰ درجه میرسد که به علت فشار وارده به کنجد روغن از هسته کنجد جدا میشود و به فراورده تای کنجدهیچ آسیبی وارد نمیشود و کنجاله کنجد خاصیت خود را حفظ میکند .سپس تفاله کنجد بعد از روغن کشیطی فرایندی خشک و آسیاب کرده و به صورت یکدست در آمده سپس در دامداریها به عنوان خوراک منبعتامین پروتئین و انرژی به جیره دام وطیور افزوده میشود .

این محصول به علت خوش خوراکی و ارزش غذایی بالا و درصد پروتئین که با سویا برابری می کند موردتقاضای بی نظیر دامداران عزیز قرار گرفته است .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *