تفاله جو بسته بندی یکی از مقوی ترین نمونه های نهاده های دامی میباشد .که در کنار جیره های دیگر مورد استفاده دام قرار میگیرد .تفاله جو بسته بندی شده مخصوص دام یکی از محبوب ترین نمونه های تفاله میباشد .وعملکردی فوق العاده در تغذیه دام دارد و به علت فراوانی کشت و تولید آن در کشور پر طرفدارترین غلات به حساب می آید .
عوامل موثربر کیفیت تفاله جو بسته بندی
مهمترین عاملی که بر روی کیفیت تفاله های جو بسته بندی شده تاثیر میگذارد نوع تولید آنها میباشد .برای تولید جووفراوری آن ها پوست جو از آن جدا شده که به آن تفاله جو گفته میشود .هر چقدر از آرد جو بر روی پوسته آن بیشتر باقی بماند و تفاله جو رطوبت بالاتری داشته باشد و نگ آن روشنتر باشد کیفیت آن بالاتر خواهد بود عوامل دیگر بر کیفیت تفاله جو نوع بسته بندی و حمل و نقل آن میباشد .
مزایای مصرف تفاله جو در تغذیه دام
تفاله جو بهترین مکمل غذایی خوراک دام میباشد که درکارخانجات پس از جدا کردن جو از پوسته به دست می آید وبه دلیل هضم آسان در شکمبه نشخوار کنندگان بهترین خوراک برای تغذیه دام محسوب میشود .تفاله جو دارای مقدار زیادی انرژی متابولیسمی میباشد .وبه علت درصد انرژی بالا جایگزین مناسبی برای ذرت علوفه ای می باشد .
از آنجایی که 70درصد هزینه های دام مربوط به هزینه خوراک دام می باشد .دامپرورانی که به دنبال خوراک دام ارزان ومقوی برای کاهش هزینه ها هستد تفاله جو را در جیره دام ها به مقدار زیاد اختصاص داده اندتفاله جو فیبر مورد نیاز بدن دام وطیور را تامین میکند وبرای سلامتی دام و طیور بینظیر خواهد بود .تفاله جو دارای 20درصد پروتئین ،96درصد ماده خشک میباشد که پروتئین مورد نیاز بدن دام را تا مین میکند و باعث رشد و نمو استخوان در دام ها میشود .
بدون دیدگاه