فروش کنجاله دانه های روغنی بدون واسطه.

طی سالهای اخیربه علت افزایش قیمت بسیاری از مواد غذایی ،از جمله منابع پروتیینی حیوانی ،پروتیین های گیاهی مانند دانه های روغنی جایگزین پروتیین های حیوانی مانند گوشت تخم مرغ  شیر و ماست شده است .از این رو استفاده از کنجاله دانه های روغنی به عنوان محصولات جانبی و غنی از پروتیین ،کارخانه های روغن گیری ،جهت بهبود ویژگی های عملکردی در فرمولاسیون مواد غذایی دام مطرح شده است .

تحقیقات نشان داده است که کنجاله دانه های روغنی دارای مقدار زیادی پروتیین با ارزش تغذیه آیی فراوان واسید های آمینه آیی ضروری در پروتیین های گیاهی وجود دارد .و به علت ویژگی های عملکردی خوب این نوع پروتیین ها می توان آنها را در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف دام استفاده کرد .

خصوصیات بارز کنجاله زیتون دامی

کنجاله زیتون نوعی کنجاله است که در کارخانه ها ی تولید روغن زیتون بعد از روغن کشی از زیتون بدست می آید که میتوان از آن به عنوان نهاده یا خوراک دام استفاده کرد .از آنجایی که طعم و مزه زیتون تلخ می‌باشد برای طعم بهتر و خوش خوراکتر در دامداری‌ها به آن ملاس یا پودر کنجاله خرما اضافه میکنند  کنجاله زیتون پودر قهوه ه ای رنگی می‌باشد که از پوست و هسته خورد شده زیتون و مقدار کمی روغن تشکیل شده است و به علت داشتن فیبر بالا مانع از یبوست و باعث هضم و جذب هر چه بیشتر مواد غذایی در حیوانات میشود وایبر مورد نیاز حیوانات را به تنهایی تامین میکند و از همه مهمتر انرژی در این نو ع کنجاله بسیار بالاست .پدر نتیجه میتواند به رشد دامها و بازدهی محصولات دامی کمک شایانی بکند .

انواع کنجاله زیتون

کنجاله زیتون خام (تفاله):کنجاله زیتون خام به علت رطوبت نسبتا بالا و حاوی مقدار زیادی روغن وقتی در معرض هوا قرار گیرد فاسد میشود و دیگر قابل مصرف برای دام نمیباشد .مدت نگهداری کنجاله خام بسیار پایین می‌باشد و نمیتوان آنرا بیشتر از ۴۵ روز نگهداشت

کنجاله خشک یا روغن گیری شده

رطوبت موجود در کنجاله خشک در طی فرآیند تولید کاهش پیدا  می‌کند و مدت نگهداری از کنجاله خشک یکی از ویژگی های مهم آن است که در مدت زمان طولانی تر یعنی بیش از یکسال میتوان از آن نگهداری کرد و همچنین میزان انرژی و پروتیین و مواد مغذی در کناره زیتون خشک بالاست چیه همین علت مورد استقبال دامداران بسیاری قرار گرفته است .

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *