فروش عمده کنجاله پنبه دانه صادراتی

فروش عمده کنجاله پنبه دانه از شرکتها ومراکز تولید این محصول انجام می شود که بسیاری از افراد بهصورت عمده یا جزیی این محصولات را خریده ودربازار پخش میکنند .شرکت های زیادی هم در زمینهصادرات این محصول موفق بوده اندو سود های کلانی را از آن خود کرده اند .کنجاله پنبه دانه به علتقیمت مناسب نسبت به سایر خوراک دام و خواص بسیاری که دارد در صنعت دامپروری مورد استقبال قرارگرفته است

خواص کنجاله پنبه دانه

کنجاله پنبه دانه منبع پروتئین گیاهی ،سرشار از مواد مغذی ،فیبر وانرژی میباشد.که پروتئین موجود درآن سبب تقویت و رشد و نمو دامها و افزایش تولید شیر در گاوهای شیرده می باشد درصد پروتئین موجوددر کنجاله پنبه دانه حدود ۲۳ درصد می باشد که که به علت پایین بودن قیمت آن نسبت به سویا میتوان آنراجایگزین سویا کرد که امروزه به علت افزایش قیمت کنجاله سویا بسیاری از دامپروران پنبه دانه را جایگزینآن کرده اند .

تولید کنجاله پنبه دانه

در استانهایی مانند استان خراسان رضوی،خراسان جنوبی و گلستان که محصول پنبه در آن به مقداربالایی کشت می شود .میتوان پنبه دانه را راحتتر و با قیمت پایین تری تهیه کرد .پنبه دانه قیمت پایینترینسبت به خود پنبه دارد .برای تهیه کنجاله پنبه دانه ابتدا دانه روغنی پنبه را به کارخانجات روغن کشیمی برند و مغز پنبه دانه را شکاف می دهند روغن موجود در آن را استخراج وسپس تفاله آنرا آسیاب میکنند که طی مراحلی خشک کرده وتبدیل به کنجاله می شود که در جیره دام قرار میگیرد .

کاربردهای کنجاله پنبه دانه

کنجاله پنبه دانه یکی از مهمترین منابع تغذیه دام ها می باشد که بعد از کنجاله سویا و آفتابگردان نقشبسزایی در جیره دام ها دارد.اماپروتیئن موجود در آن نسبت به سویا و آفتابگردان پایئنتر و فیبر آنبالاست به همین علت نباید به تنهایی از آن در خوراک دام استفاده کرد بهتر است با خوراک دیگری ادغاموسپس مورد استفاده قرار گیرد استفاده از کنجاله پنبه دانه به عنوان منبع پروتیئن در نشخوار کنندگان بلامانع میباشد اما درصد پروتئین موجو د در کنجاله پنبه دانه جوابگوی نیاز حیوانات تک معده ایی نیستو ممکن است حیوان نتواند پروتئین لازم را به دست آورد و اختلالاتی در رشدو نمو آنها به وجود آید وگاهی هم اتفاقات جبران ناپذیری به وجود آید .

ارزش غذایی کنجاله پنبه دانه

کنجاله پنبه دانه سرشار از فیبر ،چربی،پروتیئن چربی و انرژی می باشد .

پروتئین موجود در آن ۲۰ تا ۲۴درصد می باشد

چربی موجود در آن ۱۰ تا ۱۲ درصد می باشد .

فیبر خام موجود در آن ۲۰ در صد می باشد.

کلسیم موجود درآن ۱۶ در صد می باشد.دارای الیاف خام ۱۰ تا ۱۴ درصد می باشد.

محدودیت های کنجاله پنبه دانه

کنجاله پنبه صادراتی علی رغم خواص بسیار زیاد ،استفاده بیش از حد از آن در خوراک دام یا در صورت عدممدیریت استفاده از آن مشکلات جدی را در پیش خواهد داشت .کنجاله پنبه دانه از لحاظ اسید آمینه لیزینفقیر میباشد و این اسید آمینه در آن کمبود می باشد وبه علت بی کیفیت بودن پروتئین خام و میزان بالایالیاف خام قابلیت هضم آن پایین می باشد لذا مصرف بیش از حد آن در خوراک دام موجب یبوست شده لذاتوصیه میشود به همراه کنجاله پنبه دانه از خوراک های ملین استفاده شود .مصرف بیش از حد کنجالهپنبه دانه در گاو های شیرده موجب بی کیفیتی شیر و سفت شدن چربی شیر دام میشود لذا در مصرفمیزان پنبه دانه به عنوان خوراک دام با متخصصین ما در ارتباط باشید و جهت خرید انواع کنجاله هایمرغوب و قیمت مناسب با کارشناسان مجموعه داتیس تماس حاصل فرمایید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *